Böngéssz 40 oldal 65.150 hirdetése között!

Eladtad.hu - A nagy fogás

Minden nap közel 200.000 aktuális hirdetés közt böngészhetsz! Naponta kb. 10-15.000 új hirdetés lesz elérhető oldalunkon, és naponta ugyanennyi le is jár. Ne hagyj ki egy napot se, találd meg a legjobb ajánlatokat, a legjobb cuccokat, vagy add el felesleges dolgaidat villámgyorsan!

Már 4.000.000 hirdetés volt már elérhető az Eladtad.hu-n a 2015. év végi indulás óta!

Oldalunkon 40 hirdetési oldal hirdetéseit éred el egy helyen, többek között a legnagyobb aukciós oldal, a Vatera lezárás előtti, utolsó pillanatos hirdetéseit is. érdemes naponta többször ellátogatnod oldalunkra!

Ha pedig az Eladtad.hu oldalon közvetlenül adod fel a hirdetésedet, az a többi elérhető hirdetés előtt fog szerepelni prémium hirdetésként, teljesen ingyen! Az oldalon feladott hirdetésedet ráadásul minimum két Facebook oldalon is közzétesszük, így akár több 10.000 ember láthatja majd hirdetésedet, teljesen ingyen! Itt regisztrálhatsz és pár kattintással már fel is adhatod a hirdetéseidet.

Ha szeretnél igazán kiváló apróhirdetést írni, hogy azonnal megvegyék azt, ami Neked felesleges, akkor partnerünk, a napiapp.hu cikkében találsz jó tippeket.

Te is tarts lépést a korral, és csatlakozz az Eladtad.hu felhasználóihoz. Nemcsak a piacvezető apróhirdető oldal kínál jó fogást! ;-)

A rendszert és a villámgyors keresést a weboldalon túl akár Android applikáció segítségével is kihasználhatod.

Itt kereshetsz az éppen e pillanatban elérhető hirdetések között.

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol már több, mint 11 ezren kedvelnek minket! :-)

Már említettük: van egy másik Facebook oldal, ami a partnerünk. Ez a FB oldal 36.000 követővel rendelkezik, itt is kiposztoljuk majd az Eladtad.hu oldalon közvetlenül feladott hirdetésed!