Böngéssz 40 oldal 42.324 hirdetése között!

Eladtad.hu - A nagy fogás

Minden nap kb. 60.000 aktuális hirdetés közt böngészhetsz! Naponta kb. 5.000 új hirdetés lesz elérhető oldalunkon, és naponta ugyanennyi le is jár. Ne hagyj ki egy napot se, találd meg a legjobb ajánlatokat, a legjobb cuccokat, vagy add el felesleges dolgaidat villámgyorsan!

Már 6 millió hirdetés volt elérhető az Eladtad.hu-n a 2015. év végi indulás óta!

Oldalunkon 40 hirdetési oldal hirdetéseit éred el egy helyen, többek között a legnagyobb aukciós oldal, a Vatera lezárás előtti, utolsó pillanatos hirdetéseit is. érdemes naponta többször ellátogatnod oldalunkra!

Az oldalon feladott hirdetésedet ráadásul minimum két Facebook oldalon is közzétesszük, közel 50.000 ember elé, teljesen ingyen! Itt regisztrálhatsz és pár kattintással már fel is adhatod a hirdetéseidet.

Vásárolj kiemelt hirdetési megjelenést, mely hirdetés a többi elérhető hirdetés előtt fog szerepelni prémium hirdetésként! Ha érdekel a lehetőség, itt keress minket! Kiemelt megjelenést a GripGift-en, kreditjeidből is vásárolhatsz, részletek itt.

Ha szeretnél igazán kiváló apróhirdetést írni, hogy azonnal megvegyék azt, ami Neked felesleges, akkor partnerünk, a napiapp.hu cikkében találsz jó tippeket.

Te is tarts lépést a korral, és csatlakozz az Eladtad.hu felhasználóihoz. Nemcsak a piacvezető apróhirdető oldal kínál jó fogást! ;-)

A rendszert és a villámgyors keresést a weboldalon túl akár Android applikáció segítségével is kihasználhatod.

Itt kereshetsz az éppen e pillanatban elérhető hirdetések között.

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol már több, mint 11 ezren kedvelnek minket! :-)

Már említettük: van egy másik Facebook oldal, ami a partnerünk. Ez a FB oldal több, mint 35.000 követővel rendelkezik, itt is kiposztoljuk majd az Eladtad.hu oldalon közvetlenül feladott hirdetésed!